![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJlL-lX5ddGB03m2oXPboxQ_0lQG5s5tUAzwdqHJL98lCtEMKBKrgNEyozyNoINF9xgWwa1yxnhiRFgjf3XQCAVAQbECfZM__8lgESTt1xWr1ud3fbBDVusjGgLR_wjwn1_y3MLHGRkfhg/s320/syr2.jpg)
Kdo vyráběl s Krevetou limonádu a nechával vykapat syrovátku z bílého jogurtu, má teď v lednici připravený lahodný čerstvý sýr. Stačí přidat nadrobno usekané bylinky, trochu soli, čerstvě mletého pepře, kapku olivového oleje a Kreveta pro pikantnost přidává ještě horčičné semínko. Lepší snídani, s černým chlebem a silným čajem, si člověk snad ani nemůže přát...
Žádné komentáře:
Okomentovat