![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCLxdiFDgUCDTRc_t38m-w13NFmaWwNKwvBqDWTr2szOUTxTxwRkg5LCpZmh150oeKpSrZCn5j_cmykgvlTjRZ74ySEqsquhDqFlYX0E3gUdJIfDE11bAblhr62W1Sc1Vkvkd6nBvrg2S0/s200/kole%25C4%258Dko.jpg)
500g mletého masa
1 velkou cibuli
500g hub
bylinky dle chuti
300 g polenty
mléko
parmazán
2 vejce
Maso a cibulku osmahneme na pánvi, přidáme houby a bylinky. Polentu povaříme několik minut ve vodě a mléce, dokud nezměkne, výsledek by měl mít konzistenci husté kaše. Ještě za tepla přimícháme strouhaný parmazán. Potom vyšleháme z bílků tuhý sníh, který přidáme do vlažné kaše. Kaši navrstvíme na maso do zapékací formy a pečeme dozlatova.
Žádné komentáře:
Okomentovat