Recenze: cidre Kingswood

Zdroj: leták Lidlu
Sluníčko svítí, tak ani Kreveta nevydržela a koupila si nějaký ten tlamolep. Ostatně od doby, co si Češi přestali hrát na drsňáky a pod záminkou cyklistiky ucucávají rozličné Listrovy pivní koktejly (rozuměj Radler, Sládkovu pivní limonádu, Staropramen Cool apod.), už to prý není ostuda.

Z reklamy a obalu tak nějak nabyla dojmu, že jde o zahraniční výrobek. To bylo ale překvapení, když zjistila, že výrobcem je Plzeňský Prazdroj. Ten se tedy za svůj výrobek asi pořád stydí.
Přitom není moc proč, složení neobsahuje nic hrozného (jablečná šťáva, citron, glukózový sirup, bublinky...a rosé má navíc mrkev). Škoda, že je to všechno z koncentrátu. Chuťově je to mošt s bublinkama a kdo moc nepije, bude po něm veselej. Výrazné rozdíly mezi jednotlivými druhy Kreveta nezaznamenala, ale taky je neměla otevřené všechny najednou...
Extra plusový body získává u Krevety obal - ostatně, to je to, proč si Kreveta nakonec cidre koupila. Hezká etiketa, která jde snadno dolů odmáčením v obyčejné vodě. A čirá láhev, nevratná. Takže netratíte, když ji chcete ještě použít...a to přijde brzy.

Další využití: prázdná láhev se zbylým lokem cidru funguje výborně jako past na banánové mušky.


Žádné komentáře:

Okomentovat